Baby

Ontwikkeling stimuleren baby

Ontwikkeling stimuleren baby. Hoe doe je dat? Je baby ontwikkelt zich het eerste jaar ontzettend snel en leert enorm veel.

Ontwikkeling stimuleren baby

Hoe kan jij de ontwikkeling van je baby stimuleren? Welke leuke spelletjes kan je doen met je baby? Wat is geschikt speelgoed voor baby’s? En welke leuke activiteiten kan je ondernemen met je baby? 

Ontdek per leeftijdsfase wat de leukste speeltips, speelgoed en uitjes voor je baby zijn en ontdek de verschillende spelsuggesties om het rollen, draaien, zitten, kruipen, optrekken, staan en lopen op een speelse manier te stimuleren. Uitgelezen op deze website? Een echte aanrader is het boekje Hey Baby, met ontzettend veel leuke speltips om de ontwikkeling van je baby te stimuleren en verbinding te maken met je kind. Ook leuk om als kraamcadeau te geven.

Leukste speeltips

De leukste spelletjes die jij met jouw baby kan doen. Stimuleer spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind!

Lees verder

Leukste speelgoed

Speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van jouw baby. Wat is het leukste speelgoed en welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijdsfase?

Lees verder

Leukste uitjes

Het is leuk en goed voor de ontwikkeling van jouw baby om samen dingen te ondernemen. Wat zijn de leukste dingen om met jouw baby te doen?

Lees verder

Spelletjes motoriek

Stimuleer spelenderwijs het rollen, draaien, zitten, kruipen, staan en lopen, oftewel de motorische ontwikkeling van jouw baby!

Lees verder

Sociale en taalspelletjes

Stimuleer spelenderwijs de cognitieve-, sociaal-emotionele en spraak en taalontwikkeling van jouw baby!

Lees verder

Slapen stimuleren

Hoe stimuleer je het (door)slapen en zelfstandig slapen van je baby? Ontdek de handige voeding- en slaapschema’s en meer.

Lees verder