Online hulp bij opvoeding en ontwikkeling

Stel je vraag over de opvoeding en ontwikkeling van je kind.

Vragen en hulp bij opvoeding en ontwikkeling

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of hulp nodig bij het vinden van de juiste zorg bij jou in de buurt? Stel je vraag aan één van de verbonden professionals van Kijk op Ontwikkeling. Ook kan je bij jouw huisarts, het consultatiebureau of het Centrum voor Jeugd en Gezin bij jou in de buurt terecht voor hulp en ondersteuning.

Het team van Kijk op Ontwikkeling helpt je graag bij vragen vragen over de lichamelijke, motorische, cognitieve, spraak- en taal, sociaal- emotionele ontwikkeling van je kind. En vragen over hoe je slaapproblemen, voedingsproblemen, zindelijkheidsproblemen en/of bijvoorbeeld lastig gedrag van je kind kan oplossen. Ook denken wij graag met je mee op het moment dat je op zoek bent naar hulp of ondersteuning van een therapeut bij jou in de buurt.

vraag en antwoord opvoeding
Op zoek naar hulp en ondersteuning? Stel je vraag aan één van de professionals verbonden aan Kijk op OntwikkelingKijk ook naar de eerder gestelde vragen en antwoorden aan het team van Kijk op Ontwikkeling.